спінінг - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
спінінг
lordepДата: Четвер, 23.02.2012, 15:44 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Репутація: 0
Статус: Offline
хто зацікавлений
пишимо тут!

SPININGISTДата: Субота, 17.03.2012, 02:29 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
То би було цікаво.Я вже навіть придумав кілька правил до цього змагання,наприклад:
1.Приз має бути для того,хто займе перше місце в номінації "Найбільша загальна вага улову",зачотними мають бути окуні любого розміру,щука не менше 300 гр.,так як для наших місць.
2.І приз має бути для того,хто займе перше місце в номінації "Найбільша риба".
Все,більше призів не треба,тоді боротьба буде азартною і захоплюючую.

lordepДата: Понеділок, 19.03.2012, 10:53 | Повідомлення # 3
Полковник
Та Володя я вже думав про таке, просто треба зібрати людей, домовитись за якись мінімальний внесок, (10-20 гр.) щоб купити два призи, та все готово!!!

rom9999Дата: Понеділок, 23.04.2012, 13:57 | Повідомлення # 4
Підполковник
Репутація: 1
ОК я тільки за!!!!!

FlitДата: Понеділок, 23.04.2012, 19:35 | Повідомлення # 5
Підполковник
Репутація: 2
Привіт!
Булоб добре. Але!!!!
Провести з берега водойм нема, злодкі можна Уличанка або Доброгостів.
Но Уличанка до вересня мутна хоть на Уличному супер окуня валом ,щукі тоже не бракує.
Володю нарахунок двох призів підтримую і рибалка цікавіша буде.

lordepДата: Середа, 25.04.2012, 14:14 | Повідомлення # 6
Полковник
пробував домовлятись за уличанку.... вони хочуть гроші за рибалку з лодкую взагалі проблем купа!!! ГНИЛИЙ ВАРІАНТ!

за рахунок Доброгостива (питєвий) хочу організувати змагання (після нересту) перший раз з берега. думаю на число 10-20 червня зробити якесь зібрання щоб обсудити внески , територію, номінації та інше........

зараз тільки варіанти на виїзд думаю в журавно можна одну (снасть) місцевісь знаю був там не один раз, бажано на сутку рибалка , уха, байки.

якщо є інші пропозиції ну то пишемо та обсудим...

FlitДата: Четвер, 26.04.2012, 21:55 | Повідомлення # 7
Підполковник
Уличанка з середини осіні її вже ніхто неконтролює,вних полювання вголові.

rom9999Дата: Неділя, 29.04.2012, 08:37 | Повідомлення # 8
Підполковник
Та шо правда то правда !!!!!!!!!!!!!!!!

rom9999Дата: Неділя, 29.04.2012, 10:01 | Повідомлення # 9
Підполковник
Уличанка булоб хороше озеро як би вони дивились за ним ,,,,та неставили сітки повсюди особіно від хутора!!вних гроші на першому місці !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPININGISTДата: П`ятниця, 18.05.2012, 02:32 | Повідомлення # 10
Сержант
Уличанка-це гарне озеро для хижака,но там можна дохєра приманок лишити на корчах.
Мені більше довподоби Пітіве в Доброгостові.
Чиста вода,гарна природа,відносно мало зацепів,хижака може й менше,ніж на Уличнянці,але щось трохи є.
Щучка,окунець плаває,є різні глубини,затоплені русла річки,трави,камиші,осока,мілини,заливи.
Не спорю,з берега там важкувато спінінгувати,але можна і досить успішно,з лодки взагалі БОМБА.
Там працюють і бльосни,і воблера,і силікон.
Мінус в тому,що мало великої (за кілограм) риби,"дякуючи" браконьєрам,але,що маємо,то маємо!

FlitДата: П`ятниця, 18.05.2012, 23:02 | Повідомлення # 11
Підполковник
Володя озеро бажано підбирати з відкритими берегами, а Доброгостівська водойма одна дамба відлрита.
А злодки булоб добре,після нересту.

SPININGISTДата: Субота, 19.05.2012, 01:31 | Повідомлення # 12
Сержант
Flit,повністю с тобою згідний.
Берега повинні бути відкриті для змагань з берега,але я мав на увазі Пітіве звичайно після закінчення нерестової заборони.
Але чесно кажучи для проведення змагань по ловлі спінінгом хижої риби з берега в нас таких місць і нема.
Глибокий доброгостівський кар"єр зручне озерце для змагань з берега,але воно трохи маловате і риби там дуже мало.
Лишається одна єдина Уличнянка і то осінню,бо поки бере карась і карп народу повно нема де нормально покидати-все в закидушках,фідерах,спутніках та поплавчанках.
Но хижака там трохи є.

ДмитровичДата: Субота, 19.05.2012, 19:01 | Повідомлення # 13
Рядовий
Чому ніхто не згадав Болехівці! Спортивного окуня хватає, на жаль щуки кажуть немає, хоча говорив з господарем, казав що зимою на живця пару штук взяли! На Львівському форумі обговорювалось на якій водоймі буде проводитись ІІІ Кубок ЛОФРС - Жуків чи Прилбичі, так вот на Прилбичах також щуки немає, але і рівень змагань відповідний, і це не зупиняло. Території в Болехівцях для розміщення спортсменів хватає, так водойма маленька, але спеціфічна, деколи і цього окуня навіть піпісочного важко видурити.
П.с. остані змагання по фідеру (кажись на Волині) так там тюлька на 20 грамм була зачотною biggrin Спорт є спорт!
П.с.2 Завтра 20.05.2012 наші земляки з Дрогобича також беруть участь в змаганні по спіннінгу, попрошу тримати кулаки!!! smile

[BurrowS]Дата: Неділя, 20.05.2012, 20:39 | Повідомлення # 14
Рядовий
Рибаки-спінінгісти! Треба на початку червня організовувати турнір по ловлі щуки! Але Доброгостівське озеро не підходить абсолютно по тих причинам що ми вже його знаємо, кожен буде льотати один перед одним на "промислові" місця (камні, лагуна, річка, від лісу), густота спінінгістів на ділянці озера буде дуже щільна - це вийде не турнір а конкурентна боротьба. Плюс якщо й організовувати такий турнір то треба й правила їхні спільно узгодити. Наприклад: це буде суто ловля щуки, вага від 0,3 кг. (меншу відпускаємо), дозволити користуватись однією блєсною, віброхвостом, одним воблером, одним твістером...тобто обмежити кількість приманок, зробити шанси рівними, навіть якщо на те пішло то й домовитись ловити щуку суто на лєску діаметром не більше аніж 0,22-0,25. Або й навіть обрати що це буде суто ловля на блєсну (в залежності від водоймища), лодки відпадають. На рахунок призів то потрібно обов'язкові якісь грамоти - 2 (найбільший трофей, найбільша загальна вага щуки), відповідно на грамоті має бути якийсь логотип, тобто логотип місцевого об'єднання спінінгістів, а звідси вже й випливає що потрібну сформувати спілку спінінгістів і затвердити хто буде її членом. Далі повинні бути призи: переконаний шо більшість учасників даного змагання не захочуть давати кожен по 50 грн. щоби переможцям придбати рибальський інвентар, але по 20 грн. думаю що реально скинутись аби хоча б щось пам'ятне купити. Ну а в кінці бажано оформити якесь застілля, на рахунок котрого, я більш аніж впевнений, всі будуть за. Добре було б обрати день для турніру не неділю. Але щоби шось організувати то потрібно зустрітись рибакам-спінінгістам і започаткувати нарешті своє об'єднання і далі обговорювати а не тут на форумі декількома чоловіками лиш фантазувати!

FlitДата: Понеділок, 21.05.2012, 00:09 | Повідомлення # 15
Підполковник
Наприклад: це буде суто ловля щуки, вага від 0,3 кг. (меншу відпускаємо), дозволити користуватись однією блєсною, віброхвостом, одним воблером, одним твістером...тобто обмежити кількість приманок, зробити шанси рівними, навіть якщо на те пішло то й домовитись ловити щуку суто на лєску діаметром не більше аніж 0,22-0,25. Або й навіть обрати що це буде суто ловля на блєсну (в залежності від водоймища), лодки відпадають.
НЕ ЗГІДНИЙ!!!!!!
1) Приманки повинні бути різні.
2) Без шнура, літом по травах приманки за пів години можна залишити.
3) Чому без човна!!!
4) Не чув щоб змагання по одному виду риби проводились.
5) Можна просто зустрітися, відрибачитися а вкінці переможцям чисто символічні призи вручити.
Нема чим рибачити, тоді краще дома сидіти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Бистрий -село на прикарпатті