спінінг
|
|
[BurrowS] | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 21:13 | Повідомлення # 16 |
![[BurrowS]](https://3208596542.uid.me/avatar.jpg) Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| 1) у когось пару ящиків приманок може бути і шанси збільшуються...і ще до початку змагання це стане форою...а так нецікаво. 2) я ловив лєскою 0,25 і по травах за цілий рік може пару приманок лишив, лєска екстримальніше і цікавіше. 3) без човна тому що його мають одиниці і то буде не рибальське змагання а гонки як на байдарках:))) 4) ну от уяви собі шо 10 учасників пішло рибу ловити, 9 з них не взяли щуку а хтось сів і одного окунька 150 грамового на твістерок хапнув...ото сильний переможець, справді варто турнір проводити;))) 5) коли просто будеш збиратись на рибалку тоді й просто все закінчиться, без жажди до перемоги і стимулу. p.s: у мене є чим рибачити, не переживай, я просто знаю шо інші будуть дутись шо дехто буде мати перевагу ще до самого змагання. А коли майже рівні умови - от тоді буде видно хто щуку ловить і хто приходить повимахуватись своїми снастями, костюмами, перечитаною теорією і розказами!
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 21:18 | Повідомлення # 17 |
| ШАНОВНІ РИБАКИ! ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ ОРГАНІЗАЦІЮ СТЕБНИЦЬКИХ РИБАЛОК!... Робити спільні виїзди на рибалку - і рибалка перетвориться на свято на котре будемо чекати щотижня!
|
|
| |
Flit | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 22:28 | Повідомлення # 18 |
 Підполковник
| 1) Попробуй в вікнах через трави половити, а не попри трави. 2) Для ловлі з човна можна розмітити зони буйками. 3) З човна дозволяється брати два або три патики, всерівно ловиш одним. 4) В некльовий день каждий окунець на вагу золота.І попробуй налови його. Свої чемодани накопичував роками іншим теж ніхто неборонить.
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 22:46 | Повідомлення # 19 |
| На човнах буде максимум 4-5 рибаків, от і весь список учасників. А без лодок буде в два рази більше і цікавіше. Більшість цікавить щука а не окунь. Не в обіду вам хлопці але декому з вас легше перемогти в номінації "найдорожче спорядження і оснастка, найшвидкісніший веслувальник":))) А те шо Ви ставки б зробили на кучу приманок, лодку викликає, на мою думку, невпевненість в собі. Я тоже можу лодку притарабанити, але в інших на березі стимул згасатиме і вважатимуть шо в мене фора!
|
|
| |
Дмитрович | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 22:55 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| 1. На рах. ящика приманок ... Особисто знаю таких "колекціонерів", але ніхто з них не пре з собою на рибалку таку кількість! На рахунок фори... в когось буде китайський воб, а в когось Мегабас чи Зіпбайтс!? в кого більше шансів!? обмежити к-ть воблерів !? а як бути з властивостями тих же воблерів, вони ж бувають різної плавучесті. В когось буде суспендер, і можливо буде риба хотіти попер!? Рибаку залишається тільки курити бамбук який має суспендер!? Таж ситуація з "силіконом"!? колір, вага джигголовки, твістер чи октопус!? Ріпер чи слаг!? тут тоже обговорити заздалегідь!? Думаю обмеження недоречні на рах. приманок, тут і заключається увесь інтерес... які в кого приманки працюють, можливо в когось лежить приманка без діла (не розловлена), а тут наприклад хтось досить вдало ловить, ну і звичайно після змагань можна поспілкуватись яка проводка і т.д. 2. Лєска!!!??? Особисто не уявляю ловлю лєскою, а тим більше 0,25. В мене найгрубший шнур з розривною нагрузкою максимум 4 кг.( і то використовую рідко), то в кого екстремальніше!?, а про якусь цікавість- вибачте не розумію? чим лєска цікавіше шнура чи наоборот? кожен ловить чим йому зручніше, і до чого привик! 3. на рах. човна підтримую! Змагання необхідно проводити - або Берег (всі), або - човен, також всі! 4. Якщо 9-ть не зловили нічого, а 10-й зловив окуня хоч і на 50 грамм, так він ПЕРЕМОЖЕЦЬ! І в цей день ЧЕМПІОН!
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 23:06 | Повідомлення # 21 |
| Майстерність проявляється тоді коли ти перемагаєш за рівних умов!!! Цікаво чому тебе лєска не влаштовує 0,2 при розриві 5-6 кг... Але хоть в човнах підтримав, принаймні шось вирішується. Так бери 1 плаваючий воблер, 1 тонучий, 2 блесни, віброхвіст, твістер (різні головки) і підбирай приманку скільки влізе!
|
|
| |
miha67 | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 23:12 | Повідомлення # 22 |
Лейтенант
| В цьому спорі я повністю на стороні Дмитровича і Flita. І тому щоб невигадувати ровер пропоную використати вже існуючі правила що можна найти на інших сайтах і якими вже користувались. Тому що скільки людей стільки і думок.
|
|
| |
miha67 | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 23:26 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Ось за пару хвилин найшов правила на Львівському рибальському 1.Кубок «РИБАЛЬТЕ З ФЛАГМАНОМ» Фестиваль відбудется 20. 11. 2011року на водоймі «Гамаліївка». Дозволяється ловити хижі види риб з берега і човна (в човні одна людина),однією спінінговою снастю, всіма дозволеними способами, крім троллінгу , тільки штучними приманками . Для човна дозволяється використовувати весла і електро мотор.(Згідний що або з берега або всі з човна)[/color] Риби дозволені до заліку: - Щука - Окунь - Сом До заліку приймається вся виловлена риба. До зважування приймаються види хижої риби (щука, окунь, сом), спіймані на дозволену приманку. 7.30 – уточнення списків учасників на водоймі 8.00 - старт 12.00 - фініш, зважування 13,00 – нагородження 13,30 – Юшка, вільна программа. http://www.active.lviv.ua/topic-t5164.html
2. Запрошуємо на рибацькі гуляння "Жуківський хижак" Дозволяється ловити хижака з берега і човна,одним спіннінгом всіма дозволеними способами, крім троллінгу (спінінг,джиг, кароліна, дроп-шот,ловля на живця, сбирулино). Вступний внесок з одного учасника: - ловля з човна - 50 грн; - ловля з берега - 25 грн. Дозволяється забирати рибу - 5 щук на одного рибака, і окуня за бажанням.
Регламент: 7.00 - реєстрація учасників на водоймі 8.00 - старт 16.00 - фініш, зважування 17.00 - нагородження http://www.active.lviv.ua/topic-t5121.html
Як на мене все просто і ніяких обмежень.
|
|
| |
Дмитрович | Дата: Понеділок, 21.05.2012, 23:45 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Quote (|BurrowS|) Майстерність проявляється тоді коли ти перемагаєш за рівних умов!!! З яких то пір перемагають ті в кого більше приманок!? Quote Цікаво чому тебе лєска не влаштовує 0,2 при розриві 5-6 кг... По перше некрасиво без дозволу на - ТИ! Якби я зареєструвався на форумі якимось - Поплавком, або Гачочком, тоді приставка ВИ була би не доречна, а так Quote (|BurrowS|) Цікаво чому тебе лєска не влаштовує 0,2 при розриві 5-6 кг... Шановний уважніше треба читати...написав же в попередньому пості: чим лєска цікавіше шнура чи наоборот? кожен ловить чим йому зручніше, і до чого привик! Так вот і ловіть чим хочете і до чого звикли, а не стверджуйте - екстремальніше,цікавіше! Лєска і воблер - речі не сумісні ! ІМХО Quote (|BurrowS|) Так бери 1 плаваючий воблер, 1 тонучий, 2 блесни, віброхвіст, твістер (різні головки) і підбирай приманку скільки влізе! Куда і що влізе?
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Вівторок, 22.05.2012, 00:04 | Повідомлення # 25 |
| Дуже цікаво кіко ви назбираєте охочих учасників шоб на такі умови пішли... Особисто мені нема різниці, а от думку деяких я чув котрі вже вдало спінінгують більше 8-ми років. І Доброгостівське озеро не катить взагалі, хто скорше пробіжить місця або на фарт обере той і виграв!
|
|
| |
Flit | Дата: Вівторок, 22.05.2012, 02:36 | Повідомлення # 26 |
 Підполковник
| Підтримую Дмитрович!
miha67 писав за Доброгостівській карєр, окунець є щучка є результат буде, рибку записали, зразу відпустили. Беріг там красивий всі як на долоні будуть. І чумудани нетреба брати а кому треба риби і карандашів вигрібати той нам не товариш. А для юшки в магазині !!!!!!!!!! Є кращі водойми но може комусь в транспорт впирається. На рахунок учасників хай буде десять но буде ским змагатися. А загалом фарт то велика справа.
( ШАНОВНІ РИБАКИ! ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ ОРГАНІЗАЦІЮ СТЕБНИЦЬКИХ РИБАЛОК!..) А сусіди що в прольоті !!!!!!!!!!!
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Вівторок, 22.05.2012, 02:59 | Повідомлення # 27 |
| На тих кар'єрах нема шо робити і карандаші одні беруть, ну нафік. Краще вже Пітєве. Виходить шо сусіди в прольоті:)
|
|
| |
miha67 | Дата: Вівторок, 22.05.2012, 08:42 | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| Так ми хочемо змагатись чи наловити риби до хати? В змаганні якраз і є інтрига що інколи маленький окунець чи щучка вирішують переможця.
|
|
| |
Flit | Дата: Вівторок, 22.05.2012, 20:08 | Повідомлення # 29 |
 Підполковник
| [BurrowS] на рахунок в прольоті хай буде якщо ти розписуєшся за всіх Стебницьких рибалок. По такому розкладу я зрозумів маєш одну дровеняку по щуці і пару приманок, так що нема про що стобою говорити.
|
|
| |
[BurrowS] | Дата: Середа, 23.05.2012, 00:33 | Повідомлення # 30 |
| ну та я без дупля на основі чого ти шось там собі зрозумів, Flit, я можу мати пару приманок і їх вміло застосувати в поєднанні із проводкою а ти будеш з ящика раз за разом витягувати дорожезні прибамбаси і біситись чого в тебе ударів навіть немає. Суть не полягає в тому скільки в тебе там в коробці приманок - а в тому як ти можеш з мінімуму витиснути максимум. Твій комент це як звичайна провокаційна нісенітниця котру я нормально сприймаю, з ким не буває. p.s: чесно, граматика в тебе трішки підгуляла. доречі я тут не сів обговорювати шось там. бачу тут не один боягуз котрий придумує умови правил щоби при своєму багатому спорядженні не топікнутись!
|
|
| |