lordep | Дата: Середа, 07.03.2012, 14:27 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Администраторы
Статус: Offline
| напрям Дрогобич-Борислав
|
|
| |
Дмитрович | Дата: Субота, 09.06.2012, 14:53 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
| 09/06/12 Фідер-пікер, прикормка - Фіш Дрім з додаванням жареного насіння соняшника, меленого арахісу, насіння коноплі. Наживка - хробак, опариш, кукурудза, мастирка. І на таку вкуснятину - плотва, плотва, і ще раз плотва! Правда зі сторони поля сиділо двоє карпятників, які при мені взяли три карпа, про розміри можу тільги догадуватись, але я так зрозумів вони були як мінімум з вечора, і відповідно закинули корму - яким добрий господар кормив би порося - місяць (це я так думаю). Один з нашої компанії видурив на воблер щуку грам так на 300-400... Плата на данному ставку: карп (спутніки, фідери і т.д.) - 70,0 грн., спіннінг - 40,0 грн.
|
|
| |
rom9999 | Дата: П`ятниця, 13.09.2013, 11:43 | Повідомлення # 3 |
 Підполковник
| На Залісі щука непогано почала брати я знаю що немало туда людей їздить чому ніхто непише звіти чи нехочуть показувати рибні міся !!!!!!!
|
|
| |
miha67 | Дата: Вівторок, 22.10.2013, 16:54 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Був у суботу після обіду до вечора.
Мав декілька гарних виходів, із них 3 результативні невеликими до 400гр. шнурками.
Напевне що риба там захворіла. Всі рибини були покриті невеликими червоними плямами які принатисканні кровили На водоймі багато качки, можливо що це вони принесли якусь інфекцію. Ще місяць назад вся риба була чиста. Втрачена непогана водойма. Я думаю що там рибу лікувати ніхто небуде. Кажуть що і на білій рибі те саме!!! Всю рибу випустив.
|
|
| |